In een woning aan de Emmastraat in Den Haag is donderdagavond 18 november een overleden vrouw aangetroffen.

De politie startte direct een groot onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt de aangetroffen overleden vrouw, een 31- jarige vrouw met de Bulgaarse nationaliteit is. De politie houdt er sterk rekening mee dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

De vrouw werd op woensdagavond 17 november als vermist opgegeven en de politie startte direct een een onderzoek naar de urgente vermissing van deze vrouw. Naar aanleiding van deze urgente vermissing werd een TGO- team (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd. Tijdens dit onderzoek troffen agenten donderdagavond 18 november een lichaam aan in haar woning. Onderzoek wees uit dat het om de vermiste vrouw ging.

Samen met het NFI doet de politie onderzoek om de oorzaak van haar overlijden te achterhalen. De politie houdt er sterk rekening mee dat de overleden vrouw omgekomen is door een misdrijf. De familie van de overleden 31- jarige vrouw in Bulgarije is inmiddels in kennis gesteld. Het onderzoek is op dat moment nog in volle gang.

De politie komt graag in contact met mensen die rond de woning in de Emmastraat in Den Haag de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien of gehoord wat mogelijk met de dood van de vrouw te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met het onderzoeksteam.

Waar kun je ons vinden

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream