ROC Mondriaan organiseert dinsdag 15 maart een Open Dag van 15.00 tot 20.00 uur. Vrijwel alle locaties in Den Haag, Delft/Rijswijk, Leiden en Westland zijn open.

De fysieke én de online Open Dag valt in onze Studiekeuze Week van vrijdag 11 tot en met donderdag 17 maart. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in via rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket.

Tijdens de Open Dag kun je langs bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Kun je niet zelf langs komen? Er zijn ook online sessies om 16.00 uur en 19.00 uur waar je je vragen kunt stellen.

Studiekeuze Week
Om toekomstige leerlingen te helpen bij het vinden van een opleiding, organiseert het ROC Mondriaan van vrijdag 11 tot en met donderdag 17 maart 2022 de online Studiekeuze Week. Tijdens de Studiekeuze Week ontvangen deelnemers elke dag een bericht met het programma van die dag, zodat jij - gewoon vanuit huis en wanneer het jou uitkomt - de video's kunt bekijken. Je hoort en ziet dan alles over de diverse opleidingen en richtingen. Studenten die je al voor gingen, delen hun ervaringen.

Afspraak maken?
Weet je nog niet wat je wilt gaan doen, dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak via 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur). Alle informatie is ook te vinden op rocmondriaan.nl.