Op zaterdag 18 juni is er weer het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” in het Zuiderpark.

Vorig jaar maakte de organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals, bekend dat de wereldberoemde Dj Chuckie zijn opwachting zou maken op alle 5 stages van Den Haag Outdoor. 'Dat gaat nu dan toch echt gebeuren. Dit muzikale genie met een absoluut gehoor, past zich moeiteloos aan alle verschillende muziekstijlen aan en prijkt dus maar liefst 5 keer op de line-up van het Haagse Festival', aldus Hofstad Festivals.

In de Techno Area heeft de organisatie ROD weten te strikken. ROD is het alter ego van de, al decennia lang, populaire Benny Rodrigues. ROD mag zich één van de beste Nederlandse Techno artiesten noemen. Verder wachten in de grote Techno Tent optredens van onder andere Egbert (Live), Secret Cinema en de Haagse Techno held Remy.

Ook is dit jaar de ASTA Classics Stage weer onderdeel van Den Haag Outdoor. The Darkraver, een populaire Haagse DJ die sinds het begin van de jaren ’90 nog nooit een weekend vrij geweest is, neemt het publiek mee terug naar die jaren met een Classics optreden. 
Tenslotte is er een podium waar alles kan en alles mag: ”Het Grote Foute Feest”.

Den Haag Outdoor staat bekend om zijn unieke sfeer. Het is een Festival voor iedereen. Op de vijf podia wordt uiteenlopende muziek gespeeld. Er is een rbeed aanbod aan foodtrucks en diverse attracties.  

Meer informatie over het festival en de verkoop van tickets kun je vinden op de website: www.denhaagoutdoor.nl