Familiepark Drievliet in Den Haag opent op zaterdag 2 april weer de poorten voor het publiek. Dit keer zonder aanvullende coronamaatregelen.
De afgelopen twee jaar zagen er voor Drievliet en haar bezoekers door de coronamaatregelen  compleet anders uit dan normaal. Zo startte het seizoen twee maanden later en moesten bezoekers o.a. rekening houden met de 1,5 meter afstand maatregel in het park en de attracties. Tevens moest er vooraf gereserveerd worden om de juiste capaciteit te kunnen garanderen. Het aankomende seizoen zal Drievliet starten zonder al deze maatregelen.

The Good, the Bad and a Horse
In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ presenteert Drievliet de nieuwe spectaculaire animatiefilm The Good, the Bad and a Horse. Het is een komisch avontuur in het wilde westen van een dappere jonge sheriff die samen met zijn onwillige paard de slechtste bankrover van het land achtervolgen. De Nederlands gesproken film wordt bekeken door een speciale bril voor de beste 5D ervaring. De dynamische stoelen, voorzien van speciale effecten, bewegen synchroon met het haarscherpe beeld.

Pasen
Op 1e en 2e paasdag is in het Parktheater van Drievliet de ‘Piraat in Nood Sjow’ te zien. De goochelende piraten John en Jack maken met snelle grappen en interactie deze show leuk voor jong en oud. Aanvang 14.00 uur. Natuurlijk zal de paashaas met chocolade eitjes op deze dagen niet ontbreken in het park.

Kijk voor meer informatie op www.drievliet.nl