Op zoek naar een mbo-opleiding? Op dinsdag 12 april van 16.00 tot 20.00 uur organiseert ROC Mondriaan een Mondriaan-Markt en een Techniek-Markt.

Wil je langs komen? Meld je aan via www.rocmondriaan.nl. Tijdens de Mondriaan Markt aan het Leeghwaterplein 72 hebben álle opleidingen of sectoren een informatiestand ingericht en voorlichters geven je gericht antwoord op al je vragen. Op de Techniek-Markt aan de Tinwerf 14 staan alleen de ict- en technische opleidingen. Je kunt ook een interessetest maken en/of je gelijk digitaal aanmelden voor een opleiding. Neem wel je bsn-nummer mee. De 26 verschillende mbo-scholen van ROC Mondriaan bevinden zich in Den Haag, Delft, Westland en Leiden.

Voor studiekeuzeadvies en informatie over de diverse opleidingen is het Mondriaan Studie Info Punt aan de Waldorpstraat 41 in Den Haag dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.00 uur, telefoon 088 - 666 2000 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle informatie is ook te vinden op www.rocmondriaan.nl.