Op zondag 25 september staan weer tienduizenden lopers aan de start van de 46ste editie van de NN CPC Loop Den Haag.

Omroep West is er de hele dag vanaf 09.00 uur live bij via de onlinekanalen en Radio West. Op TV West is 's avond een terugblik te zien op het evenement.

NN CPC Loop
Nadat de editie van vorig jaar door de coronapandemie moest worden afgelast, gaan op 25 september weer tienduizenden deelnemers van start bij de 46e editie van de NN CPC Loop Den Haag. Omroep West is er LIVE bij.

Sfeer en informatie
In de week voorafgaand aan dit grote Haagse evenement, is bij Omroep West al veel informatie en nieuws over de NN CPC Loop Den Haag te horen, zien en lezen. Denk hierbij aan praktische zaken zoals wegafzettingen en de weersverwachting, maar ook over hoe lopers zich voorbereiden op hun race. Op de dag zelf wordt dat uitgebreid met verschillende verslaggevers op en rond het Malieveld en langs het parcours. De NN CPC Loop Den Haag is bij Omroep West via verschillende kanalen te volgen:

Online
Om 9.00 uur in de ochtend start het liveblog in de Omroep West app en op de website Omroepwest.nl. Hierin wordt al het nieuws over NN CPC Loop de hele dag op een rijtje gezet en zie je veel foto’s van op en rond het parcours. Voor die tijd kun je op deze pagina al het nieuws rondom de NN CPC Loop lezen.

Via de sociale media kanalen van de omroep houdt Omroep West je op de hoogte van het laatste nieuws en zijn veel sfeerfoto’s vanuit de stad te zien.

Radio West
Op Radio West hoor je tot 14.00 uur in de nieuwsbulletins bijdragen vanuit de stad Na 14.00 uur zullen ook in de reguliere programma’s live bijdragen te horen zijn.

TV West
’s Avonds na TV West Sport is een terugblik te zien op het grote sportevenement. Deze start om 20.40 uur en wordt in de uren daarna herhaald. Deze terugblik is ook online te zien via app en web.

Omroep West app
Voor zowel de thuisblijvers als de lopers, is het handig de gratis Omroep West app te downloaden en te volgen. Hierin is al het nieuws rondom de NN CPC Loop Den Haag op de voet te volgen, overal waar je bent. Ook kun je via de app de radio-uitzendingen beluisteren en de televisie-uitzending zien.

Mogelijkheden van ontvangst
De publieke zender Radio West is via de ether in de uitzendregio te ontvangen via 89.3 FM. Daarnaast is de zender te beluisteren via DAB+, via de kabel en online via een livestream en on-demand.
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app.