Op zondag 2 oktober verzorgt Peter Wilms het meditatieconcert Soul Retrieval Op Hodenpijl. Een meditatieconcert om je dicht bij jouw essentie te brengen.

Peter Wilms wil je meenemen op reis naar je ziel. Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten moeten je dicht bij jezelf brengen, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Als professioneel slagwerker trad Peter Wilms op met talloze orkesten, ensembles en bands zowel nationaal als internationaal. Hij heeft zich van meet af aan gespecialiseerd in de marimba en sinds enkele jaren ook in zang. Deze combinatie, gegoten in spontane improvisaties tijdens zijn concerten, zorgt telkens voor nieuwe verrassende muziek en een bijzondere sfeer. Dan weer opgewekt en beweeglijk, dan weer sereen en ingetogen. Aangevuld met andere instrumenten zoals klankschalen, de sansula en het monochord staan zijn concerten garant voor een rijk klankpalet.

Na jaren van meditatiebeoefening en andere spirituele ontwikkeling heeft hij zijn spirituele pad geïntegreerd in zijn muziekpraktijk. Zijn concerten kenmerken zich als verdiepend en meditatief. Hij nodigt de luisteraar naar binnen te gaan en het innerlijke Zelf te exploreren. Hij nodigt een ieder uit om een wonderlijke muzikale en spirituele reis mee te maken.

Datum: Zondag 2 oktober. Aanvang: 14.00 uur. Prijs: € 19,50 inclusief lunch € 36,-.

Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).