Op Landgoed Voorlei is voor het eerst een Na-zomerdag. Op zaterdag 24 september aanstaande van 12:00 tot 16:00 uur is deze eerste Na-zomerdag. Tegelijkertijd is het de officiële opening van de QR-wandelroute die je rondleidt door de toekomst van het landgoed.

De Na-zomerdag op Landgoed Voorlei wordt een gezellige middag voor iedereen: omwonenden, betrokkenen en toekomstige buren. Gezellig nazomeren met een vol programma van spelletjes, workshops, live-muziek en culinaire verrassingen. De officiële opening van de QR-wandelroute zorgt voor een extra feestelijk tintje. Dit is een wandeling van circa 20 minuten langs 10 frames die je een doorkijkje geven naar de toekomst op Landgoed Voorlei. Scan and go!

Informatie over Landgoed Voorlei
Tussen 12.00 en 14.30 uur zijn de ontwikkelaars van ontwikkelingscombinatie Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten samen met de gemeente aanwezig om vragen over Landgoed Voorlei te beantwoorden. De eerste stappen naar het toekomstige Landgoed Voorlei zijn al gezet. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen begin 2023.

Aanmelden via de website
Iedereen is welkom om te komen nazomeren en informatie op te halen. Je kunt je aanmelden via de website www.voorlei.nl.

Landgoed Voorlei
Landgoed Voorlei is een bosrijk gebied van dertig hectare aan de rand van de historische landgoederenzone tussen Voorschoten en Leidschendam. Hier komen circa 325 nieuwe woningen verspreid over negen intieme deelprojecten met ieder hun eigen sfeer en karakter. Van statige appartementen tot herenhuizen, van boerenhoeves tot hof-, bos- of verandawoningen in een boomgaard. Landgoed Voorlei is al geliefd bij fietsers en wandelaars. Straks is ruim driekwart van het gebied officieel een openbaar groen en boomrijk parklandschap dat toegankelijk is voor iedereen!