Vanaf maandag 14 november staat Radio West helemaal in het teken van de actieweek Sintvoorieder1.

Eén op de negen kinderen in de grote steden groeit op in (verborgen) armoede of ze wonen in (crisis)opvanghuizen. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om een cadeau te krijgen van Sinterklaas op 5 december. Daar wil Radio West samen met Stichting Sintvoorieder1 en jou verandering in brengen!

Stichting Sintvoorieder1 verzorgt met hun vrijwilligers pakketten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Hiervoor werkt de stichting samen met verschillende maatschappelijke partners die ervoor zorgen dat de cadeau-pakketten bij de juiste kinderen terecht komen. Radio West voert samen met de lokale omroepen Den Haag FM, Studio Alphen, Sleutelstad en de lokale omroep van de Bollenstreek Bo actie om in totaal 20.000 cadeaus in te zamelen.

Doneren
Help jij mee om dat getal van 20.000 cadeaus te bereiken? Elk cadeau met een maximale waarde van € 25,00 is van harte welkom, voor kinderen tot 18 jaar. Je cadeau hoeft niet ingepakt te worden, want daardoor kan Stichting Sintvoorieder1 zien wat het is en daarmee mooie pakketten per leeftijdsgroep maken. Je cadeau hoeft niet nieuw te zijn, maar wel 'als nieuw'.

In Den Haag kun je doneren in de gezamenlijke studio van Radio West en Den Haag FM op de begane grond van de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag (tussen het Stadhuis en Amare).
Je bent van maandag 14 november t/m vrijdag 18 november welkom tussen 06:00 uur 's morgens en 19:00 uur 's avonds.