Op 7 en 8 juli 2023 gaat de jubileumeditie van Westerpop in Delft plaatsvinden.

Sinds 2014 wordt Westerpop eens in de twee jaar georganiseerd, maar komend jaar gaat men een editie inhalen en dat is de 30e editie. In 2020 en 2021 was het niet mogelijk het festival te organiseren vanwege Covid-maatregelen, maar nu pakken ze door. En ook dit jaar gratis toegang natuurlijk.

Eerste wapenfeit is de inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2023 en die gaat op 1 december 2022 van start. Laat je talent zien in de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal en maak kans op een finale plaats op de 30e Westerpop.

Kom je uit de regio Midden-Delfland of Delft en omstreken (postcode 2600 t/m 2699) en speel je vooral eigen werk - maakt niet welke muzikale stijl – schrijf je dan NU in.
Hoe? Door simpelweg het inschrijfformulier op de website in te vullen. Een vakkundige jury beoordeelt de inschrijvingen en selecteert negen bands die worden uitgenodigd om dit voorjaar een show neer te zetten in muziekcafé STECK in samenwerking met Popdelft.

Hou de website in de gaten. In het voorjaar maakt de organisatie de programmering bekend. Reken op zo’n 22 bands uit binnen- en buitenland.