Op zoek naar een mbo-opleiding? ROC Mondriaan houdt een Studiekeuze Week én een Open Dag op dinsdag 7 februari van 15.00 tot 20.00 uur.

Vrijwel alle mbo-locaties in Den Haag, Delft/Rijswijk, Leiden en Westland zijn open. Ook VAVO Haaglanden is geopend. Tijdens de Open Dag kun je langskomen bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Registreer je op rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket. De online Studiekeuze Week is van 30 januari tot en met 3 februari en is de ideale manier om je online alvast te oriënteren voor je vervolgstudie in het mbo. Meld je aan op rocmondriaan.nl/studiekeuze-week en houd je e-mailbox in de gaten.

Studiekeuze Week
Om je te helpen bij het vinden van een opleiding die echt bij je past, verzorgt ROC Mondriaan van 30 januari tot en met 3 februari 2023 de online Studiekeuze Week. Tijdens de Studiekeuze Week ontvang je elke dag een bericht met het programma van die dag, zodat jij - gewoon vanuit huis en wanneer het jou uitkomt - de video's kunt bekijken. Je hoort en ziet dan alles over de opleidingen en richtingen. Studenten die je al voor gingen delen hun ervaringen.

Je maakt het met Mondriaan
Je kunt bij ROC Mondriaan kiezen uit circa 240 mbo-opleidingen in de richting Business (Economie), Retail, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en Bewegen, Logistiek, Fashion, Techniek, Toerisme en Recreatie, Beauty & Hair, Veiligheid, Welzijn, Onderwijs en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk. Weet je al wat je wilt? Je kunt je via rocmondriaan.nl aanmelden voor de opleiding van je keuze! Zorg dat je je bsn-nummer bij de hand hebt.

Afspraak maken?
Weet je nog niet wat je wilt gaan doen, dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak via 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 17.30 uur.