Op donderdag 27 april is het alweer zover.

Donnie, Boef, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk, Oer-Hagenezen Outsiders & The Darkraver, Charly Lownoise, Freddy Moreira en Sarita Lorena zijn topacts tijdens het komende Koningsdagfestival Kingsworld. Dit zijn slechts enkele van de grote artiesten, die op 27 april in het Zuiderpark in Den Haag staan. Kingsworld Den Haag belooft een Feest te worden voor iedereen. Verdeeld over 3 areas staan er artiesten geprogrammeerd die garant staan voor een geweldige Koningsdag.

Main Stage
Op het hoofdpodium staan de grote Nationale artiesten van dit moment. Donnie, die ervoor verantwoordelijk is dat iedereen in Nederland weet wat een 'snelle planga' is, maakt zijn opwachting. Boef kent natuurlijk iedereen. Hij scoorde deze week zijn 14e nummer 1 hit met 'Probleem' en hij is inmiddels al jarenlang een van de polulairste rappers van Nederland. Chuckie, die voor zijn sets de hele wereld rondreist, doet Kingsworld aan in zijn eigen hometown. Ook Freddy Moreira is van de partij, die met zijn sexy beats alle heupen zal laten swingen. Daarnaast wacht jullie een optreden van Sarita Lorena, bekend van de Beste Zangers. Verder prijken KM, WEF, Diquenza, Latu en Pal Mundo Soundsystem op de line up van de Main Stage.

Huis van Oranje
Op het altijd supergezellige podium met de toepasselijke naam 'Huis van Oranje' staat de creme de la creme van de Nederlandstalige artiesten geprogrammeerd. Zo zijn naast Wolter Kroes, die met zijn ultieme Oranjeklapper 'Viva Hollandia' niet mag ontbreken, onder anderen Samantha Steenwijk, John West, Peter Beense, Janah Louard en Wesley Klein van de partij. Ook rashagenees Outsiders, die momenteel alleen maar hoogtepunten in zijn carrière beleeft, is een vaste waarde in dit sterren ensemble. Tevens maken Ray Benjamin, Chicco, Party Amigo’s, Bertha Verbeek, DJ Rob van Dijck en nog vele andere artiesten hun opwachting op deze mooie Oranje Stage.

Happy 90's Stage
Nieuw dit jaar is de Happy 90’s Stage waar je wordt getrakteerd op het neusje van de zalm uit de Happy 90’s. Naast Charly Lownoise, die zo ongeveer de founder is van de Happy Hardcore, staan ook Dune, Critical Mass, Panic en Re-Style op het podium. Om het feest compleet te maken trekt ook publiekslieveling The Darkraver zijn 90's platen uit de kast.

Op Koningsdag ga je dus naar Kingsworld Den Haag! Er is voor ieder wat wils! Kaarten zijn te koop via www.kingsworlddenhaag.nl

Full Line Up

🔸MAIN STAGE
Donnie
Boef
Chuckie
Freddy Moreira
Sarita Lorena
KM
WEF
Diquenza
Latu
Pal Mundo Soundsystem
Ziggy
Jayh Martina
Smitmeister

Hosted by: Jones Suave

🔸HUIS VAN ORANJE
Wolter Kroes
Samantha Steenwijk
Outsiders
John West
Peter Beense
Wesley Klein
Janah Louard
Ray Benjamin
Chicco
Party Amigo's
François Pieters
Bertha Verbeek
Dj Rob van Dijck
Gianluca
Goof
Michael Angelo
Elias van Hees
Danny Mendez b2b Jimmy D

And many more..

Hosted by: John Medley & Janah Louard

🔸HAPPY 90’s STAGE
Charly Lownoise
Dune
Re-Style
The Darkraver
Panic
Critical Mass
Dj Reza
Kevin Montana

Kingsworld 2
Kingsworld 3
Kingsworld 4