Trotse Hagenees en internationaal bekende artiest Frenna brengt op 22 juli een spectaculair festival naar het Zuiderpark in Den Haag.

7Fest belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij muzikaal talent en culturele diversiteit samenkomen onder één dak. Met een missie om mensen van diverse achtergronden en muzikale interesses met elkaar te verbinden, is 7Fest veel meer dan zomaar een muziekevenement. Het festival omarmt diversiteit en biedt een platform voor meer dan vier verschillende genres: onder anderen Amapiano, Tech House, Urban en Latin. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van een brede variatie aan muziekstijlen, die allemaal samenkomen op één dag en op één locatie.

Met maar liefst zes aangekondigde stages is 7Fest een ware smeltkroes van internationaal talent. Het festival verwelkomt enkele van de beste Amapiano-artiesten uit Zuid-Afrika, die het publiek zullen betoveren met hun unieke geluid.

Daarnaast worden ook Latin-artiesten uit Zuid-Amerika gepresenteerd, waarbij bezoekers kunnen genieten van de zwoele klanken en opzwepende ritmes. 7Fest gaat nog een stap verder door samen te werken met vooraanstaande merken zoals Daily Paper, Supperclub en Give Soul, die elk hun eigen stage zullen hosten. Deze samenwerkingen zijn niet alleen gericht op het bieden van een platform voor talentvolle artiesten, maar ook op het verbinden van verschillende communities.

Hierdoor wordt het festival een ontmoetingsplek waar mensen met diverse achtergronden en interesses samen kunnen komen en van elkaars cultuur kunnen genieten. Verwacht optredens van nationale topartiesten zoals Mula B, Karim Soliman, Lijpe en SFB, naast internationale acts zoals Ir Sais, Uncle Waffles en nog vele anderen. Tickets voor 7Fest zijn nu beschikbaar op de officiële website van het festival, 7fest.nl. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een unieke ervaring waarbij muziek en cultuur en samenkomen. Voor meer informatie en updates over het festival, volg 7Fest op hun social media-kanalen en bezoek de officiële website http://7fest.nl/.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Raak! Events.
Foto's: Suat Uray Photography. 

7Fest silent disco