Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Op vrijdagavond 17 augustus is er een Stand-up Comedy show in Strandpaviljoen De Fuut in Den Haag (Zuiderstrand 6, Strandslag 10 Den Haag). De line-up bestaat uit vier top-comedians: Nigel Williams (Eng), Tim Hartog, Jannick Hamberg en Destin Sleutel. Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur. De comedy-show begint om ca. 20.30 uur.

De prijs voor het diner incl. show bedraagt € 39,00 (exclusief drankjes).  
U kunt ook losse kaarten kopen voor de comedyshow.
Reserveren: o.v.v. naam, aantal personen en mobiele nummer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070-3549074.

Kijk voor meer info op www.defuut.nl/agenda.htm.

Tim Hartog
Op jonge leeftijd wist Tim Hartog (16 december 1986, Rotterdam) al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben gaf het vermogen te praten voor grote groepen de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon. Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeert Tim af in 2010 met zijn afstudeervoorstelling. In datzelfde jaar doet hij nog mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. Steevast uitverkocht. In datzelfde jaar won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival.

“Tim heeft meteen de lachers op zijn hand en weet het publiek ook blijvend te boeien. Zijn verhaal is onderhoudend en amusant en heeft maatschappelijke relevantie.”
— Juryrapport Utrechts Cabaret FestivalIn 2013 debuteerde hij met zijn avondvullende programma Hokjesgeest. Later dat jaar maakte hij zijn opwachting in Comedy Factory op RTL4. In 2015 behaalde Tim de finale van het Leids Cabaret Festival met het programma ‘Gezellie’. ‘Vol Verwachting’ was zijn tweede voorstelling die hij in het seizoen 2016/2017 heeft gespeeld.“Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.” — Juryrapport Leids Cabaret Festival

Jannick Hamberg
In 2016 betrad Jannick voor het eerst het podium. Sinds zijn eerste keer is hij druk bezig zich te ontwikkelen op het podium en dat is niet zonder resultaat, want een jaar later, in 2017, won Jannick zowel de jury- als publieksprijs van de ICFR Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam. Als de jongste van drie is Jannick een kind dat nooit echt opgroeit. Met zijn enthousiasme en energie sleurt hij je mee zijn wereld in. Een wereld vol onbegrip, verwondering en fascinatie voor de dingen van het dagelijks volwassen leven waarin hij zich als 23 jarig kind probeert stand te houden.

Nigel Williams
Belgium’s ‘No punches held, no holds barred’ comedian. If you like your comedy a bit rough around the edges, you’ll love Nigel Williams. Nigel’s act is full of energy and healthy misanthropic rage, with improvisation and audience participation guaranteed. Nigel’s act has been described as “A long distance sprint of laughs with no final destination”. Nigel has performed in Holland, England, Scotland, Denmark, Sweden, Estonia, Finland and Germany and is best known for the political and social bent of his humor.

Destin Sleutel
Destin was altijd al de clown van de klas. Vaak uit de les gestuurd worden, omdat hij het de leraren onmogelijk maakte om hun werk uit te voeren.
School werd het dus niet voor hem, de basisschool is dan ook zijn hoogst afgeronde opleiding.
Hij hoorde het altijd al van de mensen om hem heen; ''Jij moet echt zo'n grappenmaker worden''. Heel lang heeft hij dit advies genegeerd tot hij op een dag besloot om Ayahuasca te drinken, een ''magisch drankje'' uit de amazone. Hij kreeg een visioen waarbij hij zichzelf op een podium zag staan en hij wist het nu, het was tijd om het te proberen. Na twee keer bij Toomler het te hebben geprobeerd, besloot hij om voor zijn 3de optreden aan het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival mee te doen met een auditie. Hij mocht door naar de halve finale, waar hij de publieksprijs won en dus door naar de finale ging, waar hij de juryprijs won. Destin won de juryprijs van het Griffioen / Zuidplein festival 2018. Uit het juryrapport:“Destin is een natuurtalent. Het is zijn vijfde optreden en hij lijkt het uit zijn mouw te schudden. Meerdere sterke stukken uit de halve finale waren nu verdwenen, zoals de liefdesverklaring voor de collega. Daar staan nu leuke nieuwe stukken tegenover. (…) We vinden het te prijzen dat hij zo durft te experimenteren.”