Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Met een warm en druk seizoen achter de rug kijkt de Haagse Vrijwillige ReddingsBrigade alweer naar de komende zomer. Omdat het Haagse strand steeds meer bezoekers trekt en vaker het toneel is van (grote) evenementen, stijgt de druk op de lifeguards van de HVRB.

Bovendien wordt steeds meer flexibiliteit verwacht doordat de zomers langer worden door veranderingen in het klimaat. Om het mooie en dynamische Haagse strand optimaal te kunnen blijven bewaken, werft de HVRB nieuwe lifeguards om zo voorbereid te zijn op de toekomst.

Informatiebijeenkomst
Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op 16 september 2018 in Scheveningen.

Stressbestendig
De HVRB is op zoek naar sportieve, stressbestendige mensen van minimaal 18 jaar die affiniteit met het strand en de zee hebben en die in het zomerseizoen van 2019 lifeguard willen worden op het Haagse strand.

Wat staat er tegenover?

Daar staat natuurlijk ook het één en ander tegenover. De HVRB is naast een hulpverleningsinstantie ook een gezellige vereniging waar voor de leden het hele jaar door veel activiteiten worden georganiseerd.
Ook krijgen de vrijwilligers van de HVRB een urenvergoeding, een persoonlijke stranduitrusting en opleidingen zoals verschillende internationaal erkende lifeguard opleidingen, EHBO en AED cursussen, rijopleidingen (o.a. met optische en geluidsignalen rijden) en vaaropleidingen met de boot en de waterscooter.

Wervingscampagne
De wervingscampagne wordt afgesloten op 16 september met een informatiebijeenkomst in Scheveningen om 15:00 uur. Hier krijgen alle geïnteresseerden voorlichting over het vrijwilligerswerk van de HVRB en kunnen zij alle vragen stellen aan de échte lifeguards.

Informatie
Voor meer informatie en aanmelding kan men kijken op de volgende website: https://denhaag.reddingsbrigade.nl/informatiebijeenkomst.html

reddingsbrigade1

reddingsbrigade2