Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 12.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

Voorlezers
In Leidschendam is wethouder Jan-Willem Rouwendal de voorlezer, in Rijswijk is dat wethouder Marloes Borsboom. In Voorburg leest Marcel Deijl voor; hij is de directeur van Woej.

Mijn straat
Zij lezen een nieuw verhaal voor van Yvonne Keuls. Zij schreef dat speciaal voor de Voorleeslunch. Het thema van het verhaal is ‘Mijn straat’.

Lunch
Na het verhaal geniet u van een heerlijke lunch. De gast schuift bij u aan tafel aan en u kunt hem of haar vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Foto’s meenemen
Omdat het thema ‘ Mijn straat’ is, wordt u verzocht een foto mee te nemen van de straat van uw jeugd. Aan de hand van de foto’s ontstaan er boeiende gesprekken als u uw jeugdherinneringen deelt met de andere bezoekers.

Gratis | aanmelden
U bent van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch.

Leidschendam | Rijswijk | Voorburg
vrijdag 5 oktober | 12.00 – 14.00 uur

Deelname is gratis. Wel vooraf aanmelden op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch of aan de balie in de bibliotheek.

Week tegen eenzaamheid
De bibliotheek organiseert de Voorleeslunch in het kader van ‘Wijk(en) tegen eenzaamheid’ in Leidschendam-Voorburg en het ‘Kom Erbij Festival’ in Rijswijk. Beide initiatieven zijn onderdeel van de landelijke Week tegen eenzaamheid (27 september tot en met 6 oktober).