Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
U wilt ontdekken of creatief schrijven iets is voor u. Of misschien hebt u al ervaring met creatief schrijven en wilt u daar meer mee oefenen. Doe dan mee met de basiscursus 'Creatief schrijven' of de vervolgcursus. De basiscursus is in Voorburg en de vervolgcursus in Rijswijk en Voorburg.


Basiscursus 'Creatief Schrijven'
Vindt u het leuk om te spelen met taal en wilt u weten of creatief schrijven iets voor u is? Doe dan mee met de basiscursus creatief schrijven. U maakt kennis met het schrijven van proza, non-fictie en poëzie. Met speelse oefeningen en uitdagende opdrachten verkent u creatieve mogelijkheden. Tijdens de lessen schrijft u veel en krijgt u elke keer een opdracht mee. Deze opdracht wordt in de volgende les besproken.
Schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

Zes lessen.
Voorburg | vanaf donderdag 1 november | 10.30 – 13.00 uur

Vervolgcursus 'Creatief Schrijven'
Deze cursus is een vervolg op de basiscursus, maar u kunt deze cursus ook apart volgen.
Met speelse opdrachten zet u uw verbeelding aan het werk. U leert gemakkelijker, beter en origineler te schrijven. U gaat aan de slag met proza, poëzie en andere tekstvormen. Thuis werkt u een opdracht uit. In de volgende les krijgt u reacties van de docent en uw medecursisten.
Ook hier geldt: schrijfervaring is niet nodig, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

Zes lessen. 
Rijswijk | vanaf donderdag 8 november | 19.30 – 22.00 uur
Voorburg | vanaf vrijdag 9 november | 10.30 – 13.00 uur

Sylvia Roes
Sylvia Roes is schrijfdocent en zij gaf al verschillende succesvolle schrijfcursussen bij de bibliotheek. Zij heeft haar eigen praktijk: de Toverpen.

Meer informatie en aanmelden
Op www.bibliotheekaandevliet.nl kunt u alle informatie terugvinden. Daar kunt u ook uw toegangsbewijs kopen. Aanmelden kan natuurlijk ook aan de balie in de bibliotheek.