Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
8 december is het zover! Deze zaterdag van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen welkom in buurttuin Zoete aarde in Zoetermeer op de Lichtjesavond. De buurttuin vind je aan de Broekwegzijde nummer 195 én op Facebook (Buurttuin Zoete Aarde).
Lichtjesavond, nu voor de vierde keer is de mooiste avond op de tuin van het jaar.

Er is op verschillende plekken live kerstmuziek en je kunt heerlijk warm eten. Soep in de kas, een stamppotje op het pleintje bij Kern of een oliebol? Poffertjes, warme drankjes en gezellige kinderworkshops en mooi gevulde kramen met decembercadeautjes, kerststukken en lekkers. Knutselen voor kerst voor binnen en voor buiten in de tuin en wat dacht je van  luisteren naar een mooi hartverwarmend verhaal? Maar vooral genieten van de sfeervol verlichte tuin.

Want, wat is het mooi verlicht en wat er is veel te doen voor iedereen van heel jong tot en met wat ouder;) Muziek (Muziek ver. Buytenrode in Dickens-kledij, Kees Vermeulen in de kas en op het pleintje bij Kern Kinderopvang zingen de M's) klinkt van alle kanten en er zijn kraampjes met leuke cadeautjes en prachtige kerststukken. Je kunt lekker eten bij het stampotten-buffet of soep in de kas. Er zijn verse oliebollen, poffertjes en heerlijke warme drankjes. Natuurlijk zijn er vuurtjes. Kom langs en ontmoet buurtgenoten terwijl de kinderen zich vermaken bij een knutsel-workshop of naar een mooi verhaal luisteren. De vrijwilligers van Zoete Aarde hebben er zin in.

Lichtjesavond is een mooie traditie aan het worden. Wist je dat er dit jaar een grotere kerstboom is dan ooit? Het mooiste is, hij stond er al jaren en is dit jaar prachtig verlicht, en er worden deze avond boompjes geplant voor een voedselbos in de Nieuwe Driemanspolder.