Gezien de huidige coronasituatie heeft de organisatie alsnog een streep gehaald door Meerhorstloop komend jaar.
(VIDEO) Stompwijk maakt zich op voor het nieuwe carnavalsseizoen. In De Bles, de thuisbasis van Carnavalsvereniging De Gaanders werd de openingsavond van het seizoen gevierd.
“Een grote opluchting”, zo omschrijft Astrid van Eekelen, wethouder Verkeer en vervoer, de gemaakte afspraken met aannemer KWS over de herstart van de werkzaamheden aan de Veenpoldersweg.
Aad van Velsen uit Stompwijk heeft het officieel bevestigd: Van Velsen Rally Sport gaat in maart 2022 deelnemen aan de Africa Eco Race.
Op 30 oktober was er een bijzondere Halloweenviering in Stompwijk. Halloween waarbij pony's, paarden en shetlanders versierd waren.
Op vrijdag 8 oktober komt de prikbus van GGD Haaglanden naar Stompwijk. Heeft u nog geen coronaprik gehad? In de prikbus kunt u zowel het Janssen-vaccin als het Pfizer-vaccin krijgen.
Na maanden van verbouwen was het zover en is het geheel gerenoveerde pand weer in gebruik genomen.
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt.
Deze week opende in Stompwijk een nieuwe zorgboerderij met kleinschalige dagbesteding. De Waardetuin is een initiatief van Corine en Elbert Lindhout.
Tientallen bewoners van Stompwijk hebben in het kader van Burendag op het speelveld bij de Pinksterbloem oude houten stoelen omgeschilderd tot kleurrijke plantenstaanders.
Donderdagmorgen werd er onder het tunneltje van de N206 ter hoogte van Stompwijk een hoeveelheid gedumpte vaten aangetroffen met een onbekende vloeistof daarin.
De energiecoöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg en boerderij Akkerlust zijn vorig jaar het gesprek aangegaan of op de boerderij een zonnestroominstallatie gerealiseerd kan worden.