Aad van Velsen uit Stompwijk heeft het officieel bevestigd: Van Velsen Rally Sport gaat in maart 2022 deelnemen aan de Africa Eco Race.

Voor de vierde keer zal het team de uitdaging aangaan met het zand van Afrika. Anthony en Jean Louis Schlesser, organisatoren van de Africa Eco Race, hebben aan Aad van Velsen kunnen bevestigen dat de Rally volgend voorjaar door zal gaan. Dit kan omdat ze, indien nodig, zelfs alternatieve routes beschikbaar hebben.

Voor Aad is Afrika het mooiste gebied voor een rally met de meeste historie en uitdagingen.
Met de nieuwe truck en een geweldig podium in de Breslau Rally wil Aad gaan voor het maximale. Uitrijden alleen is geen optie meer en de Scania en het geweldige team willen er alles aan doen om te kunnen gaan voor een podium in Dakar.

Dankzij de keuze voor Afrika kan het team ook actief aanwezig zijn op de Preproloog 2021 van 20 november aanstaande. De mooiste kans om het team te ontmoeten en de truck in actie te zien.
De komende maanden zullen worden gebruikt om de rallytruck in topconditie te krijgen en de servicetruck met natuurlijk de nieuwe onderdelen klaar te maken voor weer een geweldige uitdaging.
De komende tijd kan je weer regelmatig vlogjes van ons verwachten over de voorbereidingen voor de Africa Eco Race!