Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Badmintonclub Voorburg had afgelopen weekeinde haar jaarlijkse clubkampioenschap. Op 28 januari, 1 en 3 februari streden BCV’ers in verschillende klassen om de titel tijdens de clubkampioenschappen.

Spannende partijen
De honderdvijfentwintig inschrijvingen zorgden voor veel spannende partijen, met bloedstollende 3-setters en verrassende uitslagen. Harold de Wit versloeg Thomas Tseng in de finale met 9-21, 21-15 en 21-18 en werd zo clubkampioen.Winst in de heren dubbel in de A-poule ging naar Rutger Hendriks en Casper van Laar en de gemengd dubbel-titel was voor Tom Koomen en Anita van der Zeeuw.

Dames
Bij de dames mag Anita van der Zeeuw zich clubkampioen noemen: zij versloeg in de finale teamgenoot Gea Smit overtuigend met 21-10 en 21-12, terwijl de dames dubbel titel naar Rebecca Holstein en Ilse Kottelaar ging. Zij wonnen van Anita en Gea met 21-17 en 21-14.

Jeugdtoernooi
In de hoogste klasse van het jeugdtoernooi werd Marije Rutgers kampioen in de single en prolongeerde daarmee haar titel. Ook in de dubbel (met Djoeke Brandsma) én de mix (met Joseph Mellor) ging ze met de titel naar huis.

Alle winnaars en uitslagen van de clubkampioenschappen zijn te vinden op www.badmintonvoorburg.nl.

clubkampioenen 2019
Foto van alle winnaars