Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het nieuwe VVV 1 begon de competitie na degradatie in de tweede divisie en liep in Lochem meteen een 10-0 nederlaag op. De Leidschendamse tafeltennisvereniging heeft het knap moeilijk op dit moment.

VVV 1 viel kort na degradatie in de najaarscompetitie uit elkaar, Nolan Schultz vertrok naar Hilversum en Werff Thomas stopte met tafeltennis. Met Mark Spaargaren heeft het team op het nippertje een goede vervanger kunnen vinden. Spaargaren speelde dit weekend in Lochem echter niet mee tegen De Toekomst. Dimitri Eerhard van team 2 werd bereid gevonden in te vallen.  

Hoewel VVV net gedegradeerd is, was het sterke De Toekomst een maatje te groot. Patrick Bruijne is net hersteld van een gebroken hand en had nog geen wedstrijd gespeeld. Het gebrek aan ritme en vastheid nekte hem. Matthijs van der Heiden begon sterk, maar legde het in vijf games af tegen de kopman van De Toekomst. Daarna liep zijn spel iets terug en hij moest ook wel veel pechballen incasseren.  

Eerhard speelt normaal hoofdklasse, dus een winstpartij was natuurlijk niet te verwachten. Toch wist hij zich ondanks het grote niveauverschil dapper te weren. Hij liet prachtige rally’s zien. Volgende week kan VVV trachten zich te herstellen van de slechte start. Hilversum is bij VVV te zien op zaterdag 9 februari vanaf 16:00 uur aan de Van Ruysdaellaan 95. Kijkers zijn welkom.

Een samenvatting is te zien op youtube, zoek naar VVV heren 1.

dimitri TK
Dimitri Eerhard