Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Lil' Kleine komt 17 februari niet optreden bij voetbalvereniging RKAVV. Dat heeft het management van de Nederrapper bevestigd tegenover Nieuws op Beeld. Lil' Kleine zou in Leidschendam optreden op een feest voor de lokale jeugd. De entertainer gaf via social media echter aan van niets te weten.


De komst van de rapper was groots aangekondigd op affiches en flyers door Stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Namens de organisatie heeft Dave Visser inmiddels te kennen gegeven dat er inderdaad iets is misgegaan tussen het drukken van de flyers en het daadwerkelijk boeken van de artiest. Toen de flater duidelijk werd, bleek helaas al snel dat de gage die door Lil' Kleine en management werd geëist om alsnog op te komen draven buiten het budget viel van de organisatie.

Volgens Visser krijgen teleurgestelde klanten hun geld gewoon terug en wordt het met de volhouders goedgemaakt door extra consumptiebonnen. Overigens komen de overige geboekte entertainers gewoon wel, verzekert de Stichting.