Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Gezien op het Oosteinde te Voorburg: natte sokken aan een waslijn. Het Hoogheemraadschap van Delfland vertelt er op hun website het volgende over.

"Helaas zal het in de toekomst vaker voorkomen dat je sokken nat worden na een fikse plensbui. Al het regenwater dat in korte tijd valt, kan niet snel genoeg wegstromen waardoor er grote plassen op straat ontstaan of zelfs wateroverlast. Vervelend hè! Heb jij er wel eens last van?

Als waterschap doen we ons best om de kans op wateroverlast zo veel mogelijk te voorkomen. Maar we weten dat dit zonder de hulp van jou, je buurman en de bedrijven in je omgeving niet gaat lukken. De klimaatverandering houden we niet tegen, we kunnen onze buurt en stad er wel op aanpassen. Hoe? Daarover gaan we graag met je in gesprek.
Held op sokken

Heb jij ze al gespot, die natte sokken aan de waslijn? We hangen ze van 2 t/m 17 februari 2019 op verschillende plekken in Delfland op. Wat vind jij ervan? Accepteer je dat je af en toe natte sokken hebt? Of ben jij die held en draag je zelf je sokje bij om dit te voorkomen?

Laat het ons weten bij de waslijn of via onze social media kanalen met #nattesokken"

Zie ook: https://www.hhdelfland.nl/inwoner/natte-sokken-2019

nattesokken2
Natte sokken aan het Oosteinde, Voorburg (foto: Ap de Heus)