Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op vrijdagochtend 15 februari wordt om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Prins Frederiklaan 203 te Leidschendam feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Paul Dekker. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.
In verband met de verbouwing sluit het filiaal op 9 februari om 12.00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks of bluetooth plug in radio’s of tegoedbonnen ter waarde van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Paul Dekker : “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Leidschendam. We heten iedereen van harte welkom.”

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.
Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.
De nieuwe winkel aan Prins Frederiklaan 203 te Leidschendam beschikt over zo’n 160 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur zondag van 10.00 tot 18.00 uur