Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het is bijna zo ver: de uitreiking van de Rabobank Sportprijzen 2018! Sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg worden maandag 18 februari in het zonnetje gezet. Sportliefhebbers zijn van harte welkom om bij deze feestelijke avond in sporthal Kastelenring in Leidschendam aanwezig te zijn.

Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Rabobank Sportprijs samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Het publiek kan dit jaar voor het eerst online stemmen op genomineerde sporters en sportteams via sportprijs-lv.nl. En deed dit dan ook massaal!

Sportprijs-coördinator Tim Opmeer (SenW): “De eerste dag dat er online gestemd kon worden, hadden we al 1500 stemmen binnen. Deze betrokkenheid is fantastisch. De sporters verdienen het om in de aandacht te staan. De Sportprijs leeft meer dan ooit. Wil je kennismaken met de sporters en hun prestaties? Kom dan naar de feestelijke uitreiking!”

Aanmelden uitreiking
Wil jij live kunnen aanschouwen of jouw favoriet in de prijzen valt? Dan ben je van harte welkom bij de uitreiking van de Sportprijs op maandagavond 18 februari! Aanmelden kan nog t/m 15 februari via sportprijs-lv.nl/contact of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt. De uitreiking van de Sportprijzen begint om 19:30 uur en wordt om 21:00 uur afgesloten met een gezellige borrel. Meer informatie over de Sportprijs bij Tim Opmeer of Marko Leeman, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..