Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De Leidschendamse tafeltennisvereniging VVV kwam dit weekend voor het eerst op in de nieuwe samenstelling. Nieuwkomer Mark Spaargaren deed het goed. Tegen de bezoekers van Hilversum werd het 5-5.
Na de verpletterende nederlaag vorige week stond deze week voor het eerst het voltallige nieuwe VVV-team paraat om Hilversum 2 te bestrijden. Mark Spaargaren bleek een prima aanwinst voor VVV 1. De voormalige hoofdklasser pakte zowaar meteen twee partijen. Door intelligent, vast spel en goede techniek kwam hij tot dit resultaat. Pieter Salentijn was echter niet door hem te kloppen, het tempo lag te hoog.  

De sympathieke Spaargaren won door zijn sportieve opstelling meteen de harten van het publiek. Hoewel hij na zijn blessure nog wedstrijdritme mist, was Patrick Bruijne uitblinker met drie gewonnen partijen. Hij liet bij vlagen geweldig tafeltennis zien, maar zijn niveau zakte geregeld terug. Dit zal gaande de competitie wel beter gaan. Matthijs van der Heiden kampt met vormverlies.

Op dit niveau kan Van der Heiden gemakkelijk partijen winnen, maar dat zat er dit weekend niet in. De frustratie was hem aan te zien en dat is goed te begrijpen. De competitie is echter net begonnen, dus er is nog van alles mogelijk.

Volgende week is een rustweek, maar op 23 februari ontvangt VVV Disneyrats. Kijkers zijn vanaf 16:00 uur welkom aan de Van Ruysdaellaan 95.

VVV team 1 TKTeam 1 VVV