Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
RKAVV heeft afgelopen weekend op eigen veld niet het gewenste resultaat kunnen boeken tegen concurrent Minor. Tegen de Limburgers kreeg RKAVV grote kansen om zichzelf een goede dienst te bewijzen, maar dat mocht niet baten. Het eerste bedrijf was heel matig.

Beide ploegen speelden zeer ondermaats en kansen waren er nauwelijks. Minor, dat drie punten meer heeft op de ranglijst, gaf RKAVV veel ruimte, maar de ploeg van Maurizio Ceccucci deed daar vrijwel niets mee. Halverwege de eerste helft nam Minor plots de leiding. Furkan Özdemir werd volledig vrijgelaten en mikte de bal via de binnenkant van de paal binnen: 0-1. Het bleek het enige wapenfeit uit de eerste helft.

Na rust verscheen er een beter RKAVV. Een zeer pover Minor speelde vrijwel niets klaar en RKAVV zette daar na de thee iets meer tegenover dan voor rust. Het werd dreigender en drong de Limburgers steeds verder richting eigen doel. Met nog een half uur op de klok beloonde de Leidschendammers zich met een treffer. Uit een perfecte voorzet van Hayden Bergen kopte Remco Overdevest knap de 1-1 tegen de touwen.

Een kwartier voor tijd had Overdevest zijn tweede van de middag moeten maken. Hij stond aan het einde van een hele fraaie aanval, de spits ging vervolgens alleen op de doelman af maar mikte de bal van dichtbij naast. Voor Minor werd duidelijk dat een gelijkspel het maximaal haalbare was, al vroeg in de wedstrijd koos het ervoor om alle ballen hard weg te schieten. RKAVV werd dreigend via gevaarlijke voorzetten, maar de winnende viel niet