Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Forum Hadriani ondersteunde afgelopen zaterdag tijdens de Erfgoeddag de opening van het watersportseizoen. De drumfanfare liet zich in de Oude Dorpsstraat in splinternieuwe uniformen gehuld, aan het winkelend publiek zien. De smaakvolle blauwe uniformen hebben een professionele en moderne uitstraling en de reacties waren dan ook zeer positief.

Jaarlijks concert
Forum Hadriani timmert flink aan de weg. Dat bleek onlangs al tijdens het jaarlijkse concert in het Gymnasium Novum in Voorburg, waar de officiële presentatie van de nieuwe uniformen plaatsvond. Deze uniformen worden gedragen door het leerlingenorkest Jong Forum, de harmonie, de Swingband en de Drumfanfare. Alle onderdelen Forum Hadriani lieten tijdens dit evenement in een avondvullend programma van zich horen en het publiek genoot van verschillende muziekgenres.

Nieuwe dirigent
Het was ook een avond van afscheid en wel voor Martien Visker, dirigent van de harmonie. Het dirigeerstokje zal voorlopig worden overgenomen door Eloy Wigman. Wigman heeft een grote staat van dienst en is tevens dirigent van de Swingband Eastend Sixteen. 

Jaarconcert Forum Hadriani