Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
MboRijnland in Leidschendam was donderdag 11 april het toneel voor een masterclass Hospitality. Studenten van de opleiding Internationaal Manager Retail & Hospitality ontvingen bezoekers als wethouder Astrid van Eekelen met een glimlach en versnaperingen aan de Mbo-locatie op het Fluitpolderplein.

Van Eekelen is voorzitter van het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt. Het samenwerkingsverband in Leidschendam-Voorburg wil onderwijs, overheid en ondernemers bij elkaar brengen, door te zoeken hoe en waar de behoeften en ervaring van ondernemers en studenten optimaal op elkaar aan kan sluiten. De masterclass Hospitality is daar een geslaagd voorbeeld van.

Inspirator op het gebied van gastvrijheid Suzan Vink zette de principes van gastvrijheid uiteen. Basisingrediënten zijn aandacht, respect en gunnen. Gastvrijheid zit volgens Vink in aandacht geven aan de alledaagse dingen. “Maak het gewone bijzonder! Mensen vergeten wat je hebt gezegd, ze vergeten wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven,” zegt ze Maya Angelou na.

Masterclass Hospitality 1
Studenten van de opleiding Retail & Hospitality aan de locatie op het Fluitpolderplein in Leidschendam