Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De bouw van Mall of the Netherlands in Leidschendam beleefde donderdag 11 juli een bijzondere mijlpaal: het hoogste punt werd bereikt. Architect Roberto Meyer verrichte de officiële handeling: het hijsen van de vlag naar het hoogste punt.

Meyer deed dit samen met PvdA-wethouder Nadine Stemerdink, voorzitter van de winkeliersvereniging Jos Zuydwyk, project director Ballast Nedam construction Bahadir Güler en Mall of the Netherlands project directeur Teun Koek. Aansluitend werden alle 600 bouwplaatsmedewerkers getrakteerd op kibbeling van viswinkel Henk Kraan.
 
Trots
Bart van Twillert, country manager Nederland van Unibail-Rodamco-Westfield zegt: “Fantastisch om te zien dat de contouren van deze regionale trekpleister steeds beter zichtbaar worden en hiermee de enorme ambitie van Unibail-Rodamco-Westfield ook fysiek vorm krijgt. We zijn er trots op dit moment vandaag samen te mogen vieren met een ieder die een bijdrage levert aan de realisatie van dit project”.
 
Opening 2020
Het unieke project, dat in 2020 wordt geopend, krijgt straks de naam Westfield Mall of the Netherlands en heeft voor Nederlandse begrippen een ongekende omvang met een niet eerder vertoonde variëteit aan aanbod. Met 117.000 m2 vloeroppervlak biedt Mall of the Netherlands straks ruimte aan 230 verschillende winkels, flagship stores van topmerken, lokale ondernemers en allerlei hippe horecaconcepten. Recent werd een belangrijke deal gesloten met Inditex, de grootste fashionretailer ter wereld. Door de deal openen Zara, Bershka, Pull & Bear en Stradivarius stores in het nieuwe winkelcentrum.

Onlangs opende in de zuidfase van het project weer 13 winkels waaronder de Jumbo Foodmarkt.
Het hypermoderne en compleet overdekte gebouw is ontworpen door MVSA Architects en ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Volg de ontwikkelingen op mallofthenetherlands.com.

Over Unibail-Rodamco-Westfield
Unibail-Rodamco-Westfield is de grootste internationale ontwikkelaar en exploitant van winkelbestemmingen, met een portefeuille ter waarde van € 65 miljard. Op dit moment bezit de vastgoedonderneming 102 winkelcentra in 13 landen, waar jaarlijks zo’n 1,2 miljard bezoekers shoppen. In Nederland is Unibail-Rodamco-Westfield eigenaar van winkelcentra Stadshart Amstelveen, Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Leidsenhage. Kijk voor meer informatie op urw.com.