Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De poldercross in Stompwijk vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juli om 19.00 uur. Na het succes van de eerste versie van de poldercross 2.0 van 2018, kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. En nu is het bijna zover. De 2019 editie van de poldercross gaat plaatsvinden op zaterdag 20 juli. Wederom in nauwe samenwerking met de IJsclub Stompijk zal de zaterdagavond van de Stompwijkse Paardendagen gevuld worden met de poldercross.

De opzet komt overeen met afgelopen jaar. De poldercross is een prestatieloop. Leg op een zo origineel mogelijke manier het traject af.  Door, over en op het evenemententerrein van de Stompwijkse kermis. Ook dit jaar hebben de parcoursbouwers weer hun best gedaan om een uitdagende route uit te stippelen. Lengte is ongeveer 2 km. En voorzien van twintig hindernissen. Variërend van een mooi aantal slootoversteken, de nieuwe dijkoversteek aan de meer en geerweg en natuurlijk het touw slingeren en de ijsbak. Dit jaar nieuw toegevoegd het oud Hollandse fierljeppen.

Het evenement vindt plaats na afloop van de Landleven Fair, op zaterdag avond 20 juli. Inschrijven vanaf 18 uur op het evenemententerrein van de kermis (naast de feesttent).Vanaf 19 uur zal er in diverse groepen gestart worden. Te beginnen met de kinderen 10 t/m 14 jaar en vanaf 19.30 uur zullen de volwassenen gaan starten.
Inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor de kinderen en 7,50 voor volwassenen. Deze bijdrage is niet alleen voor het bekostigen van het evenement, maar heeft ook tot doel om het organiseren van jeugdactiviteiten van de ijsclubleden mogelijk te maken.
Rond 9 uur zal de afsluiting van het evenement zijn.

Voor de meest originele verklede groep / deelnemer zal er een leuke prijs beschikbaar gesteld worden. En lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan dit evenement? De organisatie is natuurlijk altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil je meehelpen, stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens Harddraverij Nooit gedacht en de IJsclub Stompwijk, Projectgroep Poldercross. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.