Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Internationale ontmoetingen staan centraal bij scouting Sint Maarten Hildegard in Voorburg. Vanaf januari draaide er een Portugese scoutingleidster mee bij de Mowgli welpen groep. Naast haar werk in Leidschendam-Voorburg wilde ze ook graag haar scouting hobby voortzetten. Zij vond een prima aansluiting bij scouting SMHG.

Zaterdag 13 juli heeft zij afscheid genomen na een inspirerend half jaar voor iedereen.

Zeven jeugdleden en tien stafleden van scouting SMHG nemen deel aan de Wereld Jamboree in Amerika
Een kamp met duizenden scouts die met elkaar ontmoeten, met elkaar optrekken en kennismaken met de cultuur, de gewoontes en de specialiteiten van de verschillende landen. Een kamp waar echt naar uitgekeken wordt.

Scoutinggroep Sint Maarten Hildegard viert dit jaar hun 30-jarig bestaan. Verschillende speciale activiteiten gedurende het feestjaar vinden er plaats. Het jubileumkamp met de hele groep op één terrein is daarvan het hoogte punt. Het jubileumkamp vindt plaats in België aan het eind van de zomervakantie. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een geweldig kamp te worden.
Wilt u weten hoe ze het hebben gehad in Amerika of België of wilt u informatie hebben over scoutinggroep Sint Maarten Hildegard? U kunt hiervoor terecht op www.smhg.nl of tijdens de opkomsten op het Veurselaantje in Voorburg.