Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Sport en Welzijn (SenW) verzorgt in de eerste vakantieweek (22 tot en met 25 juli aanstaande) de Zomervakantieweek voor kinderen tussen zes en vijftien jaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op verschillende plekken worden er activiteiten gehouden waar de kinderen kosteloos of tegen een kleine betaling aan mee kunnen doen. Kinderen kunnen zich opgeven voor de leuke activiteiten bij de buurtcoaches van SenW.

De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Op maandag 22 juli is er van 13.00 tot 17.00 uur Waterpret voor kinderen van 8 t/m 15 jaar op de Dobbelaan in Leidschendam. Aanmelden is niet nodig.

Op dinsdag 23 juli van 09.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar op Ontdekkingstocht door de duinen van Meijendel. We gaan met de bus naar het duingebied bij Wassenaar en de kosten zijn € 4,- of € 2,- per kind (zonder/met Ooievaarspas) . Aanmelden kan via Marko Leeman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app 06-34880027.

Op woensdag 24 juli van 12.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar op Avontuur in de Natuur bij Buitenplaats Molenwei. Deze activiteit is kosteloos en je kunt je hiervoor aanmelden bij Berry Heesen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als hekkensluiter is er op donderdag 25 juli van 10.30 tot 16.00 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een leuke sportdag met allerlei buitensporten en luchtkussens bij Sportpark ‘t Loo. De kosten zijn € 4,- of € 2,- per kind (zonder/met Ooievaarspas). Aanmelden kan bij Sven Grootscholten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meedoen
Combinatiefunctionaris Martijn de Zoete heeft er al veel zin in “Het is fantastisch om zo’n leuke week met zijn allen te organiseren voor de kinderen uit Leidschendam-Voorburg. Zeker met zo’n divers aanbod waardoor er voor iedereen wel iets leuks te doen is!’’. Dus heb jij nog geen plannen in de eerste Zomervakantieweek? Meld je dan snel aan via de buurtcoaches of www.senw-lv.nl/events/senw-zomervakantieweek/.