Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op 10 september is Hanneke Dominicus geïnstalleerd als tijdelijk raadslid voor GroenLinks in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zij vervangt Marie-Christine van der Gronde die met zwangerschapsverlof gaat. Dominicus is nu fractievertegenwoordiger voor GroenLinks en heeft meegeschreven aan het lokale verkiezingsprogramma.

Zij heeft veel zin om aan de slag te gaan. “Bij thema's als armoedebestrijding, luchtkwaliteit, gelijkheid tussen man en vrouw, of inburgering heeft u direct mijn onverdeelde aandacht. Ik zie ernaar uit om de komende maanden op die dossiers te werken.”
 
Fractievoorzitter Jeroen van Rossum heeft er veel vertrouwen in dat Dominicus de komende maanden met verve de idealen van GroenLinks zal vertegenwoordigen. “Hanneke heeft als fractievertegenwoordiger al laten zien een scherpe debater te zijn. In de fractievergaderingen waardeer ik altijd haar scherpe analyses en duidelijke sociale en groene idealen."

Hanneke
Hanneke Dominicus (foto: Henk Knoester)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures