Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Aak Geers uit Leidschendam wil zich gaan inzetten voor minder plastic afval. Hij houdt op 18 september een bijeenkomst waarin hij een unieke oplossing wil voorleggen aan de bezoekers. Het doel van de bijeenkomst is de aanwezigen met filmpjes laten zien wat er nu gebeurt met het overtollige plastic. Dus plastic dat niet gerecycled wordt.

Verder is er een presentatie waarin een unieke oplossing van het verwerken van het huidige overtollige plastic wordt gepresenteerd. Er wordt uitgelegd hoe je als burger een bijdrage aan deze oplossing kan leveren.De bijeenkomst vindt plaats in brede school De Waterlelie, Prinsenhof 4b, Leidschendam (ingang aan de zijde van de Prinses Annalaan). De inloop (met koffie en thee) op 18 september is vanaf 19:15 uur, de aanvang is 19:45 uur en de avond is afgelopen om 21:15 uur.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures