Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
Op zondag 6 oktober jongstleden werd het jaarlijkse 4x4 voetbaltoernooi gespeeld op Sportpark ’t Loo in Voorburg. SenW, Forum Sport, Unicef, Albert Heijn Julianabaan en Roos Feestartikelen sloegen de handen ineen om de basisschoolkinderen uit groepen vijf tot en met acht in Voorburg een onvergetelijke en sportieve dag te bezorgen. Ondanks het natte herfstweer beleefden de kinderen veel plezier tijdens het toernooi waar niet alleen prijzen te winnen waren voor de beste ploeg, maar ook voor de teamoutfit en naam.

De jonge voetballers en voetbalsters speelden in samengestelde teams vier tegen vier met een vliegende keep. Helaas moest de organisatie het derde blok wedstrijden afgelasten vanwege het weer. Het succesvolle toernooi had vooraf aan de start ruim 400 kinderen en meer dan 80 teams die zich aanmeldden.

Alle poules gingen tijdens het eerste en tweede blok vrolijk van start. In beide blokken gingen vijf teams met een mooie 1e prijs naar huis. Daarnaast waren er twee bonusprijzen te verdienen door het hebben van de leukste teamnaam en het team met het meest creatieve outfit. Martijn de Zoete (SenW) vertelt: ‘’Mooi om te zien hoeveel moeite kinderen doen voor het maken van shirts’’.

Volgend jaar komt het toernooi zeker terug laat de organisatie weten! Kinderen vinden het namelijk geweldig en ontzettend leuk om met vrienden een team te maken.

4x4 toernooi 20191006
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures