Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Donderdagavond 28 november in Theater Ludens blikte voorzitter Paul de Beer met Ties Brink terug op zijn burgemeesterschap Madurodam. Ties had door zijn inzet voor kinderen gekozen om nog meer zichzelf te worden door zijn haarstuk af te doen, die hij droeg door zijn haarziekte. Door hem had Elzi Laning, 16 jaar, zich namens het NOVUM opgegeven het stokje over te nemen.

Zij is nu een van de nieuwe wethouders en was deze avond jurylid, samen met de voorzitter en Jeroen van Rossum, fractievoorzitter Groen Links. Zangtalent spetterde op het podium. Celia Ximenez (12 jaar) geeft een geweldige sound aan de band Blackout van Drumschool Voorburg. Zij zijn dringend op zoek naar een bassist. Omdat bassisten zeldzaam zijn, worden ook gitaristen opgeroepen, die zouden willen overstappen op de bas! Juliette van Dam, die eerder op het podium stond door de Schrijfwedstrijd, is ook nog maar 12 jaar, maar niet als zij zingt.

Sterre van Meeteren (14) van Drumschool Voorburg zong de sterren van de hemel. Olamide was een van de finalisten van Rijswijk Got Talent en zong haar eigen nummers. Zo kan zij als 14-jarige haar emoties vertolken. Pratish Nagesar (16) bespeelde virtuoos de piano, waarbij hij zonder bladmuziek en zonder les zichzelf de nummers heeft aangeleerd. De special guest van de avond was  de 20-jarige Max Kanbier, jeugdleider Haagse Schaakbond. Als 5-jarig kind kreeg hij een schaakspel voor zijn verjaardag, omdat zijn vier overgrootvaders ook schaakten. Hij is meermaals Nederlands Kampioen Jeugdschaak. Inmiddels studeert hij Econometrie en heeft hij een rekenmodel ontwikkeld voor nog beter afgestemde jeugdtoernooien.

Wie zijn kinderen graag leert concentreren wordt aangeraden om hen te leren schaken, naast dat het natuurlijk een bijzonder interessant spel is. Ook meedoen of komen genieten? De volgende Open Podiumavonden zijn: donderdag 16 januari Special Klassiek voor ensembles i.s.m. het Huygensfestival. Twee Open Podia voor jeugd t/m 12 jaar op vrijdag 14 februari en vrijdag 13 maart. Op donderdag 16 april is het laatste Open Podium voor jeugd 12-21 jaar. Het aanmeldingsformulier voor optreden vind je op de website talentenloods.nl. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken van het Open Podium.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures