Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op zaterdag 30 november was Sinterklaas weer in Leidschendam-Voorburg. Hij liep, begeleid door het Zwartepietenorkest, langs diverse winkels op de Julianabaan in Voorburg. Vele kinderhandjes werden geschud. Af en toe moesten de Pieten zelfs wachten op de Sint, want zoveel ouders wilden hun kinderen graag fotograferen samen met de Goedheiligman. Vervolgens liep de stoet naar het plein waar een podium was opgesteld.

De kinderen zongen daarbij Sinterklaasje kom maar binnen. Vervolgens mochten de kinderen bij Sinterklaas op het podium komen om een cadeautje te ontvangen. Sommige kinderen waren toch erg voorzichtig, anderen kropen direct bij de Sint op schoot. Er was inmiddels een lange rij met kinderen naast het podium ontstaan om een geschenk te mogen ontvangen.

Ook kwam de goedheiligman met enkele Pieten op bezoek in het Damcentrum in Leidschendam. Hij verrichtte op het Damplein ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd voor de kinderen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures