Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg

De gemeente Leidschendam-Voorburg doet een uiterste inspanning om het Veur Theater van de ondergang te redden. Wethouder Astrid van Eekelen (VVD) gaat vooralsnog uit van een opschorting van de programmering na de zomer van 2020.

“We willen het Veur Theater en Theater Ludens een toekomstbestendig podium geven”, aldus de wethouder. “ Beide theaters zijn nu in gesprek met ‘kwartiermaker’ Bastiaan Vinkenburg om te komen tot één organisatie.”  De wethouder wil de huur van het Veur theater met een jaar verlengen. Zij ontkende het gerucht dat zij de bibliotheek aan het Fluitpolderplein, dat plaats moet maken, wil onderbrengen in het Veur Theater aan de Damlaan. Wel heeft zij het bestuur van de bibliotheek geadviseerd om met het Veur Theater te gaan praten.Een voorstel van D66 om het budget voor het Veur Theater met 33.500 euro te verhogen, haalde het niet in de gemeenteraad.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures