Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden van voetbalvereniging RKAVV ingestemd met de wisseling van het voltallige bestuur van de vereniging.

Het aftredende bestuur onder de voorzitter Frans van Rossen zal het stokje overdragen aan het nieuwe bestuur met Alex Wijnen als nieuwe voorzitter.

In de maanden voorafgaand aan de bestuurswisseling is veel tijd en aandacht besteed aan de opzet van een volledig nieuwe bestuurlijke organisatiestructuur. Vooral met het oog op een betere samenwerking tussen bestuur en vrijwilligers en een open communicatiestructuur is deze nieuwe opzet van groot belang. RKAVV is ervan overtuigd met deze nieuwe opzet klaar te zijn voor de toekomst waarbij groei, sportieve ambitie en plezier hand in hand zullen gaan.

Voor vragen of opmerkingen kan altijd contact worden gezocht via het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures