Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
In grand café De Heeren van Huygens te Voorburg organiseerde D66 Leidschendam- Voorburg afgelopen zondag in een sfeervolle ambiance haar traditionele nieuwjaarsborrel. Naast tientallen leden van de lokale afdeling konden ook een aantal coryfeeën uit de andere partijen van de lokale politiek worden verwelkomd, evenals D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen.

Deze sprak in zijn speech ook over zijn persoonlijke ervaringen als docent en leerling op het Huygens Lyceum in Voorburg, tegenwoordig het Gymnasium Novum. Vicefractievoorzitter Mahjoub Mathlouti gaf inzicht in de plannen voor het komend jaar, zoals voorzitter Stefan van de Griendt dat deed namens het bestuur.

In de toespraken werd ook reeds een aanloop genomen naar de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 en de Gemeenteraadsverkiezingen een jaar later, waarvoor dit jaar vast de nodige voorbereidingen zullen worden getroffen.

Nieuwjaarsborrel d66 1
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures