Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op 1 september aanstaande treedt Harm Smit terug als directeur/bestuurder van de Bibliotheek aan de Vliet. Hij gaat met vervroegd pensioen.

In ruim 43 jaar vervulde hij diverse functies binnen het bibliotheekwerk. In 1998 werd hij benoemd als directeur/bestuurder van de Stichting Rijswijkse Openbare Bibliotheek. Na de fusie van de Rijswijkse bibliotheek met de Bibliotheek Leidschendam-Voorburg werd hij in 2012 de eerste directeur/bestuurder van de Bibliotheek aan Vliet.

In de afgelopen jaren werd mede door zijn leiding de positie van de bibliotheek verstevigd in beide gemeenten. Er is fors ingezet op bestrijding van laaggeletterdheid en het versterken van digitale vaardigheden van inwoners. Het stimuleren van leesplezier en leesbeleving en mediawijsheid binnen het onderwijs stond hoog op de agenda. Daarnaast biedt de bibliotheek een rijk en gevarieerd aanbod van activiteiten, die deels met culturele en maatschappelijke partners worden ontwikkeld.

Namens de Raad van Toezicht van de Bibliotheek aan de Vliet geeft de voorzitter, de heer Lo Casteleijn, aan grote waardering te hebben voor wat de heer Smit heeft bereikt met en voor de bibliotheek. De hele Raad van Toezicht betreurt het vertrek van de directeur.

De werving voor een nieuwe directeur /bestuurder start op korte termijn.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures