Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
Arnoud Kok en Remco Breedveld zijn bereid gevonden om de rest van het seizoen VEO 1 van de Voorburgse korfbalvereniging VEO te coachen en te trainen. De samenwerking met Johan van Barneveldt als hoofdcoach van VEO werd eerder deze week met onmiddelijke ingang beëindigd.

De beslissing om de samenwerking tussen VEO en Johan van Barneveldt te beëindigen werd genomen na overleg met betrokken partijen. Er was al besloten om het volgend seizoen niet met van Barneveldt verder te gaan.

Remco heeft als speler de roots bij VEO en vele teams onder zijn hoede gehad. Een VEO-er in hart en nieren, gedreven en inspirerend. Als iemand VEO kán en wíl helpen is híj́ het wel. Arnoud kwam een aantal jaar geleden over van TOP Sassenheim en vormde daarna met Roelof Taal een legendarisch aanvalskoppel. Een technisch begaafde speler met een nadrukkelijk oog voor het gat van de korf.

Remco en Arnoud hebben veel zin om taak als interim trainersduo op zich te nemen. Zij gaan hun uiterste best doen er een succes van te maken.


.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures