Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
radio


televisie


download


facebook icontwitter iconrss icon
De afgelopen maanden is het oude schoolgebouw van basisschool de Wegwijzer in Leidschendam gesloopt. Deze week sloeg de aannemer onder het toeziend oog van wethouder onderwijs Juliette Bouw de eerste paal van het nieuw integraal kindcentum.

Juliette Bouw: ”We krijgen hier een prachtig nieuw duurzaam gebouw. Bij nieuwbouw van de school hebben we gekozen voor een integraal kindcentrum. Daarbij gaat de samenwerking tussen kinderopvang en de school verder dan alleen het delen van een gebouw. Zo kunnen we kinderen het beste helpen in hun ontwikkeling. Problemen signaleren we sneller, waardoor kinderen hulp krijgen als dat nodig is.”

Omdat de school en de kinderopvang samen hebben gewerkt aan een ontwerp, komt er een gebouw dat flexibel is in gebruik en geschikt is voor opvang én onderwijs. De bouw van het nieuwe integraal kindcentrum is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 klaar.

Kijk voor meer informatie en het ontwerp op: www.lv.nl/ikcdetolFoto: Barbara Koppe
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures