Ook dit jaar wordt er op Stadstuin Rusthout in Leidschendam weer geklust in het kader van NLdoet. Dit gaat gebeuren op zaterdag 14 maart en daarbij kan men nog best wat hulp gebruiken!

Zaterdag 14 maart staan er de volgende klussen op de rol.

1. Renoveren van het pad in de bloementuin. In de prachtige bloementuin slingert een pad. Dit moet hoognodig van gras en onkruid worden ontdaan en opgehoogd met een laag halfverharding. Maar die halfverharding (meer dan 1 kuub) moet wel eerst daar naartoe worden gekruid. Dus ook sterke mensen zijn zeer welkom!
Het resultaat zal zijn een goed begaanbaar pad waarover je tussen de bloemen doorloopt en geniet van de zoemende bijen en geurende bloemen, dat er weer een paar jaar tegen kan.

2. Schoonmaken en aanvullen van de zandbak. Het doel is een schone en met nieuw zand aangevulde zandbak, waar de jonge bezoekers weer heerlijk in kunnen spelen.

3. Tot slot het schoonspuiten van dierenverblijf "villa Alex". Deze grote schoonmaak dient te gebeuren met een hogedrukspuit, waarna de cavia‚Äôs, konijnen en kippen weer in een schoon verblijf kunnen wonen.

Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je ook wilt komen helpen klussen.
Er wordt om 10:00 uur begonnen en de klusdag duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Er zal een lunch worden gemaakt voor alle helpers.
 (Zie ook www.oranjefonds.nl/nldoet).