ITS AV solutions opening 2ITS AV-solutions is van start, en hoe? Met een oorverdovend tromgeroffel trapte dit nieuwste MKB-bedrijf in Leidschendam-Voorburg op 27 februari 2020 af.
Zusterbedrijf ITS IT-services bestond al langer, maar ITS kreeg steeds meer aanvragen van bedrijven en organisaties voor displays en touchscreens. Heel logisch in een wereld die steeds digitaler wordt. Daarom nu dus ITS AV-solutions.


Directieleden Ellis Groenevelt en Ronald Smeijers verrichtten de officiële opening, waarbij ook de nieuwe website werd gelanceerd. Het bedrijf aan de Nieuwstraat in Leidschendam levert aan grote en kleine ondernemingen, retail of horeca, instellingen en overheden. ‘Onze kracht is maatwerk’, vertelt Stefan de Jong van ITS AV-solutions. ‘We werkten met ITS vooral voor het onderwijs, maar elke organisatie profiteert van doeltreffende communicatie via displays. Met het nieuwe bedrijf zijn we vooral op de zakelijke markt gericht. ITS AV-solutions heeft ter ere van de opening een leuke aanbieding, waarover meer valt te lezen op onze website.’

Doeltreffend informeren
Het nieuwe bedrijf biedt audiovisuele oplossingen hier in de regio. Daarmee kunnen organisaties hun klanten of bezoekers doeltreffend informeren. Duurzaam, stabiel en helder! Het systeem van ITS AV-solutions is toe te passen als informatievoorziening, om producten te presenteren of bezoekers te vermaken. Denk ook aan cliënten in een wachtkamer, die de laatste informatie over gezondheid of het actuele nieuws kunnen zien.

Digitale wereld
Bij de aftrap van het nieuwe bedrijf was bijna het voltallige personeel, genodigden en de pers aanwezig. Een mooie aanwinst in Leidschendam-Voorburg. Zeker in een tijd waarin dynamisch informeren en presenteren toeneemt, terwijl de tijd van klanten en bezoekers afneemt. Meer weten? Neem contact op met ITS AV-solutions, www.its-avsolutions.nl

ITS AV solutions opening2