YolandagelskeDuo Duinenberg geeft op zaterdagmiddag 21 maart om 15.30 uur een concert in de Oude Kerk in Voorburg. Duo Duinenberg bestaat uit componiste en pianiste Yolande van den Berg, die het gros van de composities voor haar rekening neemt en zangeres Gelske van der Duin. Opgegroeid in Zuid-Afrika, maakt Yolande op 26-jarige leeftijd de overstap naar Nederland, waar ze tot haar verrassing de liefde van haar leven tegen het lijf loopt en besluit in Nederland te blijven.

Maar Zuid-Afrika blijft natuurlijk trekken... De taal blijkt een grote inspiratiebron te zijn en op de teksten van bekende dichters maakt ze haar eigen composities. Tijdens haar conservatoriumstudie in Nederland ontmoet ze Gelske van der Duin, een zielsverwant op muzikaal gebied.
Na het afronden van hun studie krijgt hun samenwerking vleugels en besluiten ze om als Duo Duinenberg hun muzikale droom verder uit te werken: inspirerende luisterliedjes die op vlotte wijze aan elkaar worden verbonden, ondersteund door prachtige foto's om het publiek mee te nemen op een muzikale reis!

Concerttour 'n musikale reis' komt naar Voorburg
- hou je van muziek (over liefde, natuur en het leven)?
- hou je van Zuid-Afrika en de natuur daar?

Duo Duinenberg heeft Zuid-Afrikaanse gedichten op (zelf gecomponeerde!) muziek gezet.
Ze gaan op tournee door Zuid-Afrika maar... ze treden met piano, zang en beeld ook op in de prachtige Voorburgse Oude Kerk!
Inspirerende luisterliedjes, prachtige foto's en lekkere Zuid-Afrikaans hapjes; kom kijken, luisteren en proeven!
Op zaterdagmiddag 21 maart om 15,30 uur in de Oude Kerk Voorburg (zaal open om 15.00 uur)

Entree: EUR 10, voorverkoop EUR 7,50, scholieren  EUR 2,50
Voor meer informatie kijk op de website: www.duoduinenberg.nl.


Yolandagelske