Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Leidschendam Voorburg logoInwoners van Leidschendam-Voorburg die vragen hebben of door de coronacrisis in de problemen komen, kunnen iedere werkdag contact opnemen met het Sociaal Servicepunt (SSP). Medewerkers van het SSP zoeken dan samen met inwoners naar oplossingen.

Boodschappen of een praatje
Het advies om thuis te blijven om besmetting met het coronavirus te voorkomen, geldt voor iedereen. Maar hierdoor kunnen problemen ontstaan. Bijvoorbeeld voor inwoners die niet naar buiten kunnen. Wie kan dan boodschappen doen of maakt even een praatje? En hoe ga je als gezin om met de nieuwe situatie, nu iedereen in huis dicht op elkaar zit? De medewerkers van het SSP denken mee over oplossingen voor deze en andere vragen.

Telefoon of e-mail
Het Sociaal Servicepunt is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar, van 9:00 tot 17:00 uur. Bel naar telefoonnummer 070 205 70 00 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Website: www.sociaalservicepunt.nl.

Vrijwilligerswerk
In de gemeente ontstaan initiatieven die inwoners kunnen helpen in deze crisistijd. Ook zijn er veel inwoners die zelf hun hulp aanbieden. Heeft u een initiatief? Of bent u juist op zoek naar een initiatief om bij aan te sluiten? Het Vrijwilligerspunt brengt vrijwillige hulpvraag en -aanbod bij elkaar. Kijk op www.vrijwilligerspunt.nl voor meer informatie.

Samenwerking
De gemeente Leidschendam-Voorburg werkt samen met het Sociaal Servicepunt, waarin medewerkers van Woej, MEE, SenW en Kwadraad samenwerken.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures