Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
RKAVV Nikita trainer2020 2021RKAVV Vrouwen 1 trainster Nikita van der Wijngaard heeft haar contract met een jaar verlengd. De ambitieuze trainster van het Leidschendamse RKAVV kan terugkijken op een goed seizoen, maar ze ziet nog voldoende ontwikkelpunten om het team naar een hoger plan te tillen.

Van der Wijngaard: "We hebben dit seizoen geweldige wedstrijden gespeeld, maar we zijn ook wel eens door de ondergrens gezakt. Ik wil dat we stabieler worden in ons veldspel en minder doelpunten tegen krijgen, want we maken het onszelf soms onnodig moeilijk. De meiden zien dit zelf ook en willen hierin graag een slag maken. Ik ben blij dat de groep en de club het vertrouwen in mij hebben om hier komend seizoen samen verder mee aan de slag te gaan".

Ook de drie RKAVV VR1 assistent-scheidsrechters Arnold, Inge en Claudia hebben te kennen gegeven komend seizoen hun wedstrijden langs te lijn te willen meepakken. Keeperstrainer Jack Maitimu blijft verbonden aan de vrouwenafdeling en ook Jack van der Hulst blijft de vrouwen volgen met zijn camera.

RKAVV Nikita trainer2020 2021
RKAVV Vrouwen 1 trainster Nikita van der Wijngaard
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures